HTML

2007.09.13. 15:15 miledez

Újra itt

Alig két hónapos kihagyás után újra itt. Hip-hip! A hasam hatalmas, épp 9 hét múlva érkezik a kislány - addig még meg kellene venni egy lakást, kifesteni és beköltözni. De hát kérem szépen, mi ez a gyereknevelés nehézségeihez képest... Szóval, ilyen izgalmak közepette próbálok legalább napi néhány percet erre a blogra is szánni, leginkább hasznos és/vagy szép  linkeket mutogatva (jó, néha csúnya haszontalant is), mamafülnek megfelelő dalokat ajánlva vagy csak morogva/morfondírozva/elámulva a terhesség, az anyaság meg ilyesfélék történésein.

A mai kedvencem ez a gyermekruhabolt:

Jasper hearts Wren

Menő, tündéri ruhák fodros-bodros vagy rózsaszín habcsók-érzet nélkül. (Árakat és címet persze nem érdemes megnézni, méregdrága és messze, messze van. Ez itt pl. 30 $. Ki tudna lemondani egy pitypangos body-ról ilyen potom pénzért???)  Nem baj. A ruhák gyönyörűek és talán egyszer eljutok Kaliforniába...

 

Szólj hozzá! · 4 trackback

Címkék: linkajánló jasper hearts wren


A bejegyzés trackback címe:

https://lineanigra.blog.hu/api/trackback/id/tr21164572

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Haga clic en la siguiente página web 2017.12.11. 14:25:18

Suicide Squad-karakterbemutató: Joker - DVDNEWS

Trackback: Descubre aquí ahora 2017.10.21. 00:55:31

Olasz fehérbor-magaslatok - A Borrajongó

Trackback: Simplemente haga clic en el siguiente documento 2017.10.08. 20:42:35

Divat a meztelenkedés: átlátszó ruhák a vörös szőnyegen - Stíler blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása